Приоритет Беле расе

1. Наш први приоритет је опстанак, ширење и напредак Беле расе. Да бисмо постигли тај циљ, нити једна цена није превисока, нити једна жртва превелика, и морамо подузети све да бисмо постигли тај циљ.

2. Како бисмо били у стању осигурати наш опстанак, морамо најпре скинути са леђа паразите који нас гуше. Хиљадама година били су смрт нашег друштва. Delenda Est Judaica!

3. Како бисмо се могли организовати и скупити снагу да се одупремо јеврејској моћи, најпре морамо уништити и заменити јеврејско хришћанство, њихово најмоћније оружје, са здравом расном религијом.

4. Темељна филозофија такве религије мора бити: Оно што је добро за Белу расу је највећа врлина; а оно што је лоше за Белу расе је највећи грех. Расна лојалност и расна сарадња морају бити основе нашег програма.

5. Никад више Бела раса не сме бити увучена у братоубилачке ратове између белаца. ако морамо ићи у рат, будимо сигурни да је тај рат уперен против наших стварних непријатеља – других раса.

6. Како природа буде ишла својим током и остале расе се полако буду смањивале услед своје неспособности да се самостално прехране, морамо проширити своју врсту и населити сву земљу на овој планети.

7. Верујемо да планета Земља има ограничење што се тиче броја људи којег може ефикасно прехранити и удомити. Мислимо да је тај број негде око милијарду људи. Једном када будемо господари своје судбине, моћи ћемо стабилизовати своју светску популацију на том броју, и кроз практиковање еугенике стално унапређивати здравље, интелигенцију и генетску вредност наших људи, стога изграђивати здравији, сретнији и просперитетнији живот за елиту природе за сво будуће време.

Рећи да ће успјех Креативистичког покрета значити пуно многима, јасно се подразумева. Учини свој део. Помози да се то оствари.

Неће бити бољег времена да предузмемо нешто него сада. Нећемо добити другу прилику.

Желимо поставити темеље сада, за будући водећи кадар наше расе.

Само бољи људи могу изградити бољи свет. Без незагађене Беле расе, то је незамисливо.

Запамти која је алтернатива: То је опака опсесија јеврејског естаблишмента како се бела деца више не би рађала. Запамти да је то алтернатива нашој Цркви Креатора.