Суштина креативности

Суштина једне и једине расне религије креативизма

1. Креативизам је бела расна религија базирана на вечним законима природе који су показани кроз науку, историју, логику и здрав разум.

2. Креативизам је четврто димензионална религија чије је основно правило базирано на идеји здравог разума у здравом телу, здравом друштву и здравом окружењу. Изнад свега то се односи на Белу расу као најбољу и најплеменитију креацију природе и то је заиста прва права расна религија коју Бела раса има у својој историји дугој од 6000 година. Ми креатори ћемо поносно рећи: Наша раса је наша религија.

3. Креативизам је расна религија која остварује најбоље вредности у генетици, биологији, антропологији, филозофији, економији, уметности, литератури, наукама о здрављу, влади, етици и свим осталим аспектима који су потребни Белој раси ка даљем напредовању.

4. Креативизам је бели покрет за преживљавање, проширење и напредовање само Беле расе. Ми настојимо да ујединимо све беле народе света у основну раснурелигију (креативизам) и један расни језик (латински) у светску белу расну заједницу.

5. Креативизам одбацује јеврејску лаж о одвајању цркве и државе и ми настојимо да ујединимо нашу белу расну религију са нашом белом државом.

6. Креативизам од свих осталих тежњи прво жели да постигне револуцију кроз религију, према томе креативизам одбацује јудео-хришћанске – демократске – марксистичке – либералне – феминистичке вредности данашњице и њих замењује са новим и основним вредностима где је раса основ свега.

7. Кретивистички кључни критеријум је: шта је најбоље за Белу расу. Шта је добро за Белу расу то је од великог значаја, а шта је лоше за Белу расу то је највећи грех. То је наше златно правило.

8. Креативизам, уместо да обмањује своје поклонике фантомским светом неке нестварне земље, усресређује се на живот овде на земљи, једини опсег у коме је знано да човек живи, духовно или било како другачије. Ми тежимо да свој живот на земљи учинимо богатијим, пунијим, значајнијим и изграђенијим од било које цивилизације која је икад постајала.

9. У креативизму, будући да смо се сконцентрисали овде и сада, ми такође дајемо велики значај прошлости и будућности наше расе. Ми гледамо нашу расу као бескрајни златни ланац у коме смо ми само једна карика. Ми поштујемо углед наших предака и ми планирамо и припремамо се за наше огромно, супериорно потомство које ће владати у будућности.

10. Креативизам је намењен Белој раси како би она напредовала и усавршила се за будућих милион година. Ми ово можемо поуздано тврдити зато што је ова религија искључиво базирана на вечним законима природе и зато што се она залаже за побољшање будућности наше Беле расе. Наша религија је потпуна супротност слабашне јеврејске хришћанске религије која пропагира преживљавање и ширење обојених раса и остале елементе који су погубни за нашу расу. Креативизам је једини пут ка белој победи.