Програм за свргавање тираније

Програм за свргавање тираније и насиља против Беле расе

Наш програм за свргавање тираније и насиља мора тећи следећим редоследом:

1. Наша намера није обавити насилни рат против других раса. Ми ћемо се односити ненасилно, али уједно бити упорни у намери да слободно практикујемо своју религију.

2. Кад организујемо своје цркве, делићемо Nature’s Eternal Religion и White Man’s Bible, док копију не буде имала већина белаца.

3. Бојкотоваћемо јеврејски утицај у пословима, политичким активностима, образовању, религији, медијима… Не само да ћемо их бојкотовати, већ ћемо их разоткрити. То можемо учинити легално и ефикасно када организујемо своју верску структуру.

4. Мислимо их истерати са положаја утицаја и моћи у нашем друштву. У ниједном случају нећемо их више подржавати, пословати са њима, или допустити да наши људи буду жртве њиховог паразитског односа према Белој раси.

5. Кад их протерамо из политичких послова, морамо предузети законске мере да им забранимо приступ позицијама у власти, образовању, пропаганди, уметности и свакој другој утицајној делатности у нашем друштву, као што су направили Хитлер у Немачкој, византијско царство пред више од хиљаду година, и као што је направила бандитска држава Израел са свима онима који нису јеврејске крви.

6. У међувремену, док смо још у процесу преузимања контроле над својом судбином, у ни у ком случају не смемо предати контролу над оружјем које поседујемо. Други амандман даје нам уставно право на ношење оружја, и намеравамо то право искорисити.

7. Ништа друго нисмо захтевали осим својих права, попут сваког другог грађанина. Надамо се да неће требати ништа друго. Сада долазимо до кључне тачке: уколико би јеврејска власт користила силу да крши наша уставна права да слободно практикујемо своју религију, да се мирно окупљамо, мирно организујемо, дистрибуирамо своје књиге, користимо пошту и друге саставе за промоцију и ширење наше религијске организације и слободно практикујемо своју религију, тада имамо свако право да их прогласимо криминалцима који крше наша уставна права. Тада су они очито криминалци, и можемо их третирати као криминалце какви јесу и преузети закон у своје руке.

8. Уколико непријатељ буде користио силу над нама, морамо му узвратити истом мером. Када закон више не штити наша права на опстанак, тада морамо попут свих слободних, храбрих, разумних људи кроз историју – окренути се против наших мучитеља. Са нашим супериорним борбеним могућностима, непријатељ би био брзо уништен, уколико би се одлучио на кршење уставних права Беле расе и кренуо са насиљем против нас. (ББЧ: 401-403)

Не буди пасивни проматрач. Постани милитантни активиста у белој расној револуцији. Идеологија без акције је стерилна.