Креативизам: веровање и програм

1. Креативизам је расна религија чији су основни циљеви преживљавање, ширење и напредовање Беле расе.

2. Наша организација се назива Црква Креатора. Наш покрет и религијска филозофија назива се Креативизам а чланови наше организације креатори.

3. Свака изјава, било религијска, филозофска, политичка или расна је разматрана кроз очи белога човека и искључиво од стране белог човека.

4. Основи тест било које теорије, плана или програма је: да ли ће Бела раса од тога имати корист?

5. Ми верујемо да је Бела раса природно најсавршенија креација и наше најдрагоценије благо је сопствено бело генетско порекло. Заштита чистоте нашег генетског порекла и побољшања наших будућих генарација је наша највећа одговорност и наша највећа дужност.

6. Наша четири основна религијска става су: здрав разум у здравом телу, здравом друштву и здравом окружењу.

7. Наше златно правило гласи: шта је добро за Белу расу то је од највећег значаја за њу, ста је лоше за Белу расу то је највећи грех за њу.

8. Нас историја кроз своје догађаје учи да су Јевреји, са њиховом талмудистичком и јудејском религијом, најзлобнији и најопаснији паразити и они тренутно контролишу и манипулишу са новцем, пропагандом, медијима и свим владама овога света. Наша света дужност и непоколебљиви циљ јесте да одстранимо ове паразите од Беле расе и да омогућимо Белој раси повратак сопствене судбине у своје руке. DELENDA EST JUDAICA!

9. Ми намеравамо да очистимо своје територије од Јевреја, црнаца и осталих обојених раса и да их вратимо у њихову прапостојбину. Почевши прво од Америке да би касније очистили и остале беле земље од обојених раса и тиме би спречили не само расна мешања већ и географска мешања раса унутар земаља које су окупиране од стране беле расе.

10. Огромно оружје у светској јеврејској кампањи мешања раса у великој мери заузима јеврејско хришћанство које има циљ да монгролизује и уништи Белу расу. Наш је циљ да откријемо ову јеврејску религију и заменимо је са здравом расном религијом.

11. Наш први и главни задатак у спасавању Беле расе од монгрилизације и геноцида је да исправимо размишљање белога човека. Ако ми то остваримо на завидном нивоу проблем са Јеврејима, Црнцима и осталим обојенима биће игра „мачке и миша“. Када будемо ово остварили, ми можемо започети проширење територија белога човека полако и постепено, слично као у историјском „походу на запад“ у Америци, све док бели човек не насели све територије на Земљи.

12. Истовремено ми мислимо да унапредимо и практикујемо еугенику ради унапређивања и побољшавања људске врсте као што је већ наговештено у наше три основне књиге: ВЕЧНА РЕЛИГИЈА ПРИРОДЕ, БИБЛИЈА БЕЛОГ ЧОВЕКА и ЗДРАВО ЖИВЉЕЊЕ.

13. Ми се такође дубоко бринемо о садашњој брзини пропадања планете Земље, која није постала загађена од раснога прљања већ од великих маса које сачињавају хемијски и нуклеарни отпадци и други опасни и токсични отрови. Ускоро када Бела раса опет поврати контролу над сопственом судбином, ми ћемо укинути овај процес, очистићемо нашу планету и од ње створити угодно место за наш живот.

14. Ми ћелимо да напоменемо проблем фарми и плодности земљишта, проблему који је ван наше контроле. Као што смо унапред то објаснили у књизи Библија белога човека, ми планирамо да покренемо програм обнове плодности наше земље и то ћемо одржати у стабилности на целој планети.

15. Ми се такође бринемо о физичком и менталном здрављу наших људи. У поретку повећања и побољшања физичког изгледа, како младих тако и старих, ми желимо да подстакнемо на природан начин живота као сто је то објашњено у Библији белога човека, и стављено под лупу у Здравом живљењу. Истакнути делови за такав програм су сажети у обе књиге у ЧЕТРНАЕСТ ОСНОВНИХ ПРИНЦИПА ЗДРАВОГ ЗИВОТА.

16. Наш проглас независности од јеврејске тираније се налази у нашој књизи Библија белог човека.

17. Наша ДЕКЛАРАЦИЈА О НЕЗАВИСНОСТИ ОД ЈЕВРЕЈСКЕ ТИРАНИЈЕ и насиља против Беле расе је наведена у Библији белог човека.

18. Наш програм да превазиђемо тиранију и насиље усмерено против Беле расе је наведено на страни 401 Библије белог човека, и ми ћемо пратити и упражњавати ове кораке, укључујучи чланак 7 и 8 као што је наведено, ми смо одлучни да то урадимо када дође време.

19. У веровању креатора бр.65, ми имамо додатна веровања наше цркве која омогућује Белој раси да штити себе од непријатељско настројене владе.

20. У убрзано дегенеришућем свету који је пренасељен и преплављен у експлозији нижих прљавих раса: свету који је преплављен дрогама и већ презагађен са отровним хемикалијама и нуклеарним отпадом; свет који закораћује у анархију, хаос и тероризам, међутим наш потпуни и непрекидни циљ јесте да изградимо на овом свету БЕЉИ И СВЕТЛИЈИ СВЕТ, за наше будуће генерације.