14 принципа здравог живота

1. Ми верујемо у живот у складу са људским биолошким наследством и у хармонију са законима природе.

2. Овај начин подразумева исхрану са здравом храном унутар природне државе коју нам је дала природа. То би требала бити не кувана, не конзервирана и не мешана ни у један од ових начина. Ово даље значи да мора да је природно узгајана, без коришћења хемикалија.

3. Излажући себе чистом, здравом околином: свежем, незагађеном ваздуху, чистој води и терапији од директних сунчевих зрака, свакодневно.

4. Неке врсте разгибавајућих физичких вежби више пута недељно.

5. Одмор и релаксација, ментална и физичка, укључују исправан и делотворан сан.

6. Облик рекреације који нас награђује осећањем успеха.

7. Осећај сврхе, сигурности и уверења као гориво за наше циљеве и достигнућа. Ми морамо имати циљеве и ми морамо бити мотивисани.

8. Посвећивање само усавршавању у нашем животу и нашем послу.

9. Друштвени живот унутар оквира наше креативистичке религије, нашег белог друштва и друштвено одржавање веза са нашим белим расним друговима.

10. Здраво изражавање наших сексуалних инстикта.

11. Живимо унутар пријатног и здравог окружења.

12. Ми не верујемо у употребу било којег „лека“, дроге или хемикалије у виду побољшавања здравља. Чињеница је да су сви лекови, дроге, наркотици и хемикалије веома опасни и отровни за човеково тело. Осим тога, из истих разлога, ми не верујемо у употребу витамина, минерала или ензимских додатака из вештачке исхране нити из пречишћене или глазиране хране.

13. Ми чврсто верујемо у упражњавање поста као најбољи штит тела од отрова и токсина. Ми уверавамо да је пост најприроднији и најбољи начин да тело поново постане здраво.

14. Живимо и пропагирајмо еугенско бело друштво. На овај начин ми ћемо посебно пазити не само на обезбеђење драгоцене Беле расе већ ћемо обратити пажњу на одабирање сваког поколења ка напредовању у здравији ниво физичке, естетске и менталне вредности.