Main Menu
• Shortened Link: W23.link » CreativityAlliance.com
• Beat the Censors on Social Media with ᵂ23 ᴰᴼᵀ ᴸᴵᴺᴷ
• Free @Rev.JoelDufresne P.O.W. USA - Prison Martyr - Bogus Charges
Keep Creativity Online
Bitcoin/BTC
Bitcoin/BTC Address:
3GyxbqYH3Hg6dpxVvS6PkFZ5FGbX1FLZ5N
Don't be a Jew - Donate Today

Šta je Kreativizam? - Vel. Džoel Difren

Started by Fortem, Today at 19:23

Previous topic - Next topic

Fortem

Šta je kreativizam?

Pitam... šta je kreativizam???

Ne pitam šta mi nismo, ne pitam protiv koga smo, niti neku kratku rečenicu od Klasena. Pitam, šta je kreativizam???

Evo mojeg kreativizma, i želim da podsetim sve da se kreativizam gubi u nekoj beskrajnoj kampanji ogovaranja ljudi i stvari koje nisu bitne. Poenta je da je kreativnost činjenje za druge; radi se o izgradnji zajednice, naše zajednice. Kreativnost je o isceljenju slomljenog naroda; radi se o empatiji i hrabrosti da se stane protiv beznadežnih izgleda.

Kreativizam je o pronalaženju dobrog u drugima, a ne lošeg u drugima. Izgubili smo svoj put i svoju svrhu. Kreativizam je razlog zašto se borimo. Radi se o više od onoga što jesmo; radi se o tome ko smo. Radi se o izgradnji sigurnih mesta za naš narod, ne da bismo besneli o tome šta i ko je protiv nas, već da bismo gradili kulturu i zajednice koje smo izgubili. Cionistički talas nas sve potapa, ali samo zato što to dopuštamo, jer sve što radimo jeste da pričamo o tome. Bez fokusa na nas, kreativnost je ništa, a mi smo niko...

Svrha kreativizma je da sačuva naš narod, a to ne možemo da uradimo ako ne odvojimo vreme da se fokusiramo na ono što nam je potrebno da pomognemo našoj Crkvi da pomogne našem narodu.

Kada je naš jedini fokus postao ono što nije u redu sa drugim rasama? Kada je kreativizam izgubila svoju svrhu obnavljanja onoga što je izgubljeno u ratovima Cionista protiv našeg naroda? Pokazivati na vatru i ukazivati na sve što je izgorelo ne znači ništa da pomogne našem narodu koji se pretvara u pepeo dok mi samo sedimo i upiremo prstom. Vreme je da preusmerimo fokus na nas, a ne na ono što nije u redu sa bilo kim drugim. Radi se o izgradnji nas samih kako bismo mogli da pomognemo našem narodu. Naravno, bićemo povremeno opečeni, ali to je samo deo posla.

Kako naša crkva i sveštenici mogu da se pomere od opsesije pogrešnim stvarima u svetu ka tome da ispravljaju stvari u našem svetu? Da naprave mehurić u našem svetu koji je samo o nama? Da se fokusiraju na dobrobit i zdravlje našeg naroda...

Budućnost naše crkve, zajednice i našeg naroda ne zavisi od toga šta nije u redu sa drugima, već od onoga što ispravljamo u sebi i našem svetu.

Kreativizam je o NAMA, ne o crncima, ne o cionizmu, ne o tome šta je Donald jebeni Trump uradio jebinim peskovitim buvama i šta nije u redu sa svetom. Kreativnost je o rešenju, ne o problemu. Oh, lako je pričati o Cionizmu i svim njihovim zločinima, ali stvarno, kako to pomaže našem narodu???

Kreativizmu su potrebni ljudi koji pričaju, ali ko među nama gradi nešto da da našoj crkvi čvrst oslonac u materijalnom svetu???

Koje primarne grupe postoje da rade na materijalizaciji stvarne supstance???

Bilje, sušeno voće i povrće sve može da se uzgaja i prodaje...

Borilačke veštine se mogu učiti, nakit se može praviti, knjige za samopomoć se mogu čitati kao deo književnih klubova.

Naš posao ne bi trebalo da bude da živimo u onome protiv čega smo, već da se naginjemo ka onome što želimo da postanemo.

Pitam naše sveštenike...

Šta ste danas uradili za svoj narod??? Vaš posao je da imate odgovor. To je razlog zašto ste postali sveštenici.
Ako nemate odgovor, STVORITE ga...

Ljudi koji imaju ideje, hajde da ih čujemo. Do đavola sa posmatračima. Šta vam je na umu... kako predlažete da proširimo našu bazu i naš domet??? Klassen nam je dao ideje i okvir, ali je dao vrlo malo apsoluta koji uvek treba da budu... to je zato što je razumeo da su nam potrebni ljudi koji mogu da misle...

Ljudi koji se ne plaše da ne uspeju. Pogledajte mene, ja sam spolja gledao u Crkvu, ali nikada nisam prestao da budem Kreator. Moramo da stvaramo načine da pomognemo onima među nama kojima je potrebna pomoć. Kada sam sedeo u zatvoru i čekao doživotnu kaznu, moje jedino oslobađanje bilo je razbijanje kretena. Ako mislite da lažem, pogledajte Google; nisam. Toliko bi značilo da smo imali ljude spremne da samo saslušaju i pruže malo podrške. Niko razuman ne bi očekivao advokata, ali samo prijatelja da kaže da mu je stalo... ovo nam je potrebno, svima nam je potrebno. Jednog dana, možda će tvoje dupe biti u problemu.

Kreativizam postoji da bismo mogli da budemo tu jedni za druge. U svemu ovom protivljenju drugima, iskreno, zaboravili smo ljude za koje smo...

Autor: Velečasni Džoel Difren

https://creativityalliance.com/forum/creativity-religion/what-is-creativity/msg53259/?topicseen#new

Similar topics (5)

Church Links The Holybooks W.R.L. Friends Holoco$t Links

Legal Notices
Due to a 2003 CE decision in the US 7th Circuit Court Of Appeals, the name “Church of the Creator” is the trademarked property of a Christian entity known as TE-TA-MA Truth Foundation-Family of URI®. Use of the name “Church of the Creator” in any context is historical, and is presented for educational purposes only. The Church of Creativity makes no attempt to assume or supersede the trademark. Trademark remains with the trademark holder. [More ...]

The Church of Creativity is a Professional, Non-Violent, Progressive Pro-White Religion. We promote White Civil Rights, White Self-Determination, and White Liberation via 100% legal activism. We do not promote, tolerate nor incite illegal activity. [More ...]

Creator Origins
Church of the Creator: Founded by Ben Klassen - Year Zero (1973CE)
Your Own Creator Forum: Continuously Online Since 25AC (1998CE)
Creativity Alliance & Church of Creativity: Founded 30AC (2003CE)
Links: The History of Creativity | The Creator Calendar Explained
» Save the White Race - Join the Church of Creativity «

23 Words
What is good for the White Race is of the Highest Virtue;
What is bad for the White Race is the Ultimate Sin.

Main Website   Forum RSS Feed   Send Mail About Us
Copyright © 30 AC - AC (2003 CE - CE), Creativity Alliance. All Rights Reserved.
Back to the Top