Forum > Serbo-Croatian

Борити се или умрети!

(1/1)

Fortem:
Не можемо победити! Најчешће оправдање за избегавање одговорности

КРЕАТИВИСТИЧКО ВЕРОВАЊЕ #73

БИБЛИЈА БЕЛОГ ЧОВЕКА, Бен Класен
Креативизам вољно прихваћен. Када раскринкамо јеврејску заверу неком неинформисаном, стварно је запањујуће и врло охрабрујуће колико је белих расних другова спремно прихватити филозофска стајалишта Цркве Креатора. Без обзира што су се Јевреји потрудили да наши људи имају хиљаде другачијих стајалишта и погледа на расу, религију и на живот уопште, ипак кад Креативизам задобије чак и минималну пажњу, већина људи реагује повољно. Уствари, већина су признали: Знаш, тако сам се осећао годинама, али никад о томе нисам добро размислио и никад ми није цела слика представљена тако јасно.

Ми сада имамо позитиван програм. Неки људи након што постану свесни ситуације у којој се налазимо, као да су примили адреналинску инекцију и сад су спремни на акцију. Први пут су схватили целу слику. Први пут су им се сложили сви делови и по први пут су им дани позитивни одговори, уместо нових загонетки. По први пут су добили конструктиван и динамичан програм како би се могли придружити осталих петсто милиона белих људи широм света и почистити неред који су Јевреји учинили човечанству.

Изазвани да делују. Сада када знају који је проблем и када знају решење за тај проблем, изазвани су да делују. Суочени су са обавезама које више не могу избећи. Не могу више игнорисати питање живота и смрти и не предузимати ништа, јер им огроман терет сада лежи на савести. Бити свестан завере и не предузети ништа је бити саучесник злочина.

Избегавање одговорности је за кукавице. Бела раса је нажалост, у неким случајевима, склона избегавању одговорности. Кроз историју, када би се суочили са очајем и тешким ситуацијама, неки људи су обично прибегавали вери која им је била бег од неугодне животне стварности, исто као што су неки пронашли тај бег од стварности у пићу, дроги и сл. Све су то механизми бега, бега из стварног света у свет фантазија, а ниједан од тих кукавичких бегова не решава проблем. Резултат је управо супротно проблем постане гори.

Безнађе као обрана. Пошто смо довољно пажње посветили јеврејско-хришћанском злу на претходним страницама, сада то нећемо понављати. Ово поглавље посвећујемо оним добрим белим расним друговима који нису наркомани, а ни зависници од  духова на небу, али ипак настоје избећи суочавање са стварношћу јеврејске претње, позивајући се на безнађе.

Кућа вам гори. Сазнати за јеврејски програм геноцида над Белом расом, је слично ситуацији кад човек седи у кафићу и ноншалантно испија пиће. Али стиже гласник и врло узбуђено му каже (човеку који испија пиће) да му кућа гори. Човек више не може мирно седити у кафићу и незаинтересовано пити своје пиће. Пијан или трезан, сада је у бризи! Мора предузети акцију! Свиђало му се то или не, он је умешан! Његова кућа гори!

И ви сте умешани. Тако је и са сваким белим мушкарцем и женом на овој земљи. Једном када су обавештени да постоји претња Белој раси, подмукла јеврејска завера, да је почео рат за монгрелизацију и истребљење Беле расе, они постају део тога. Свет гори, свиђало се то њима или не! Свако од нас је дужан борити се. Сада имамо хитну одговорност постати активисти како би спасили нашу децу, нашу цивилизацију, нашу земљу, наше домове и да, своју главу. То је одговорност коју не можемо избећи. Када прочитате ову књигу не можете више заступати незнање. Попут човека у кафићу, зада знате. Морате деловати.

Последњи алиби. У својој генијалности како избећи одговорност, просечни кукавички наивац има један последњи алиби како би се покушао извући, како се не би морао борити. Каже нешто овако: Слажем се са свиме што говорите. Сада сам уверен са су Јевреји велико зло и да контролишу светску мрежу моћи како би нас уништили. Свестан сам да се црнчуге множе као зечеви и да ће касније потпуно преплавити нашу земљу. Свестан сам да се милиони Мексиканаца досељавају у нашу земљу и да су практично завладали Калифорнијом, Аризоном, Новим Мексиком и другим југо-западним државама. Свестан сам да Кубанци, Хаићани, Кинези, Вијетнамци и милиони других обојених раса хрле према нашој земљи као јато скакаваца.

Није прекасно. Али (ето неизбежног али који претходи избегавању одговорности) није ли прекасно? Што ми можемо сад учинити? Јевреји имају сав новац. Контролишу све медије, школе, владу, цркве и сваки други центар моћи и утицаја. Не можемо ништа учинити. Беспомоћни смо.

Наша потенцијална моћ је огромна. Погрешно. Нисмо беспомоћни. Можемо пуно тога учинити. Само је потребно храбрости и снаге.

Воља за опстанак. То је питање воље. То је ствар одлучности. За то је потребна храброст. Кукавица ће увек смислити хиљаду разлога зашто би било боље капитулирати него се борити. Кукавица може имати сво оружје света на располагању, али ако нема храбрости и воље за борбу, то оружје му је потпуно бескорисно.

Морамо употребити нашу огромну моћ. Бела раса се данас налази у сличном положају. Поред тога што има обиље муниције и оружја у својим рукама, недостаје јој воље за борбом, воље за опстанком. Јевреји су користећи се хришћанством и другом хуманитарном пропагандом, успели током векова кастрирати Белу расу и убити јој вољу за опстанак. Она би рађе поклекнула пред јеврејским ужасима будућности, него се тргнула, пробудила свој осветнички бес и устала како би уништила своје мучитеље.

Нема времена за губљење. Ако то ускоро не учини, бели човек ће се заиста наћи у безнадежној ситуацији и неће се више моћи одбранити и преживети.

У напрслом чамцу. Бели човек се данас налази у истој ситуацији као и човек у напрслом чамцу усред океана. Налази се пет миља од обале и лагани ветар га полако све више удаљава од обале. Ветар и напукнуће су у овом тренутку такви, да ако почне одмах веслати, успео би да се вратити до обале. Што дуже седи у чамцу и размишља о својој судбини, његов чамац све дубље тоне и ветар га све више удаљава од обале. Укратко, што дуже дангуби, мање су му шансе. Да има имало мозга, не би уопште о тому размишљао, пошто има само један избор. Његова једина шанса је да почне снажно веслати према обали и то што пре тим боље. Његов живот сада зависи од брзине и воље за опстанак. Неће ништа добити ако буде филозофирао о томе зашто је чамац напрсао, како се нашао у таквој глупој ситуацији, или вршио прорачуне какве су му шансе да се докопа обале. То је само катастрофално одгађање и губљење времена! Постоји само једна ствар за учинити веслати према обали.

Време је за драстичну акцију. То је иста ситуација у којој се данас налази Бела раса. Да смо се ми (или наши издајнички представници ) довели у ову глупу збрку, у то нема сумње. Али кад то схватимо, више нема смисла да губимо време на разглабање о томе. Време нам истиче као човеку у чамцу! Што дуже дангубимо, ситуација постаје све гора. Дошло је време за акцију! Или ћемо одмах почети деловати, или ћемо ми и наша деца скупо платити због тог одглагања и кукавичлука. Немате избора него се одлучити и постати активиста. Сада или никад.

Сада када сте уверени да немате више оправдања нити другог излаза, осим крви, зноја и суза, следеће питање да се покушате извући би било: Али што ја могу учинити?

Већ знате све одговоре. Драго ми је да сте поставили то питање, иако ако сте прочитали ову књигу до краја и ако сте прочитали Вечну религију природе, већ знате одговор. Креативизам нуди тотално решење, коначни одговор, ултимативно веровање. Постајући члан Цркве Креатора, помажете у организацији и промоцији наше вере и програма, учини ћете најизравнију, најефективнију и најконструктивнију ствар, која може спасити вашу породицу, вашу земљу, вашу цивилизацију и вашу расу.

Учините то сада. Да вас укратко подсетим, можете и морате учинити следеће:

1. Прочитајте и проучите Вечну религију природе и Библију белог човека тако да се темељно упознате са нашом вером и програмом.

2. Проширите вест о томе у што већем броју белих мушкараца и жена. Продајте, позајмите или на било који други начин поделите што више Светих књига Белог човека. Ставите их у руке што већег броја наших белих расних другова. То је најмање што можете учинити. Наш је иницијални циљ поделити 10 милиона примерака тих књига. (Али то је само почетак, почетна тачка.)

3. Следеће, окупите малу црквену групу и почните регрутовати нове чланове. Одржавајте редовне састанке. Немојте се бринути о правилницима, организацијској структури, инкорпорацији, повељама и сличном. Прво, почните. Онда ћемо доћи до правилника и повеља.

4. Развијајте се и ширите, помозите изградњи светске организације.

Крените. Ми смо моћни. То је укратко почетак. Једном кад започнемо, само је небо граница. Запамтите да Јевреји немају што ми имамо. Ми смо бољи борци. Интелигентнији смо. Креативнији смо, продуктивнији и независнији. Не трају нам Јевреји, црнчуге и други обојени народи како би преживели и просперирали. Заправо, било би нам десет пута боље да се решимо свих тих паразитских обојених народа. Јеврејин, с друге стране, је бедни паразит коме треба Бела раса да се њоме храни или ће угинути. И задње, али не најмање битно, има нас више него Јевреја и то бар у размери тридесет према један. Колико још предности нам треба? За додатни попис наших предности поновно прочитајте задњи део трећег поглавља ове књиге, Препознавање непријатеља. Постаните активиста! Постаните бели партизан!

Јеврејин седи на бурету барута. Сетите се да Јеврејин седи на врху света данас, али уједно седи на бурету барута који је сваког тренутка спреман да експлодира и разнесе га на комадиће. Он се налази где се налази зато што је имао вољу и одлучност да буде агресиван, а Бела раса се налази у овој позицији зато што није имала довољно воље и допустила је Јеврејину да оскрнави и поткопа њену вољу за опстанком.

Морамо се борити! Морамо победити! Сада је време да дигнемо наше оружје и боримо се! Немамо другог избора. То је питање воље! Сетите се човека у напрслом чамцу. Сетите се да је свако ко зна за јеврејску заверу а не предузима ништа саучесник у злочину.

Тријумф воље. У Креативизму имамо борбену веру за остварење тријумфа воље белог човека, као што је то учинио највећи од свих белих вођа Адолф Хитлер. Стога кренимо у борбу још данас! Нема оправдања, нема другог излаза бели човече! Или се бори или умри!

Navigation

[0] Message Index

Go to full version