Creator Forum - Racial Loyalty News Online

Announcements & General Jabber => General Jabber => Serbo-Croatian => Topic started by: Fortem on Fri 10 Nov 2023

Title: "Igra prestola" - izbori u Srbiji 2023.
Post by: Fortem on Fri 10 Nov 2023
Stranački izbori u Srbiji, korupcija, manipulacija biračkim telom, krađa glasova, neregularnosti itd.

QuoteПарламентарни избори у Србији биће одржани 17. децембра 2023. на којима ће бити изабрани посланици Народне скупштине. Првобитно су били планирани за 30. април 2026, али је председник Србије Александар Вучић расписао ванредне изборе након што је претходно најавио да би избори могли да буду одржани 2023. или 2024. Поред парламентарних, биће одржани и локални избори у 65 градова и општина, укључујући и главни град Београд.
Title: Re: "Igra prestola" - izbori u Srbiji 2023.
Post by: Fortem on Sat 25 Nov 2023
Zamenik člana GIK: Pronašli smo nove falsifikovane potpise na listama Miše Vacića i Dosta je bilo i Boris Tadić

Zamenik člana GIK Vladica Ilić kaže za N1 da su sinoć pronašli nove falsifikovane potpise podrške na još dve izborne liste - "Da se vojska na Kosovo vrati - Miša Vacić" i listi Dosta je bilo i Borisa Tadića. Dodaje da će, kao i u slučaju pronađenih falsifikovanih potpisa na listama Radeta Baste i Ruskoj listi, podneti u toku današnjeg ili sutrašnjeg dana krivične prijave protiv odgovornih, zbog falsifikovanja službene isprave i neovlašćenog prikupljanja ličnih podataka.

Title: Re: "Igra prestola" - izbori u Srbiji 2023.
Post by: Br.Rebel on Sun 26 Nov 2023
Ovoga ima i kod nas. Balkanski genetski kod,šta se može? U svakodnevnom životu je jako bitno biti antropološki precizan i onda nemaš probleme s ljudima a na politiku,izbore općenito gledati onako sa skepsom. Očekivati na Balkanu neku jaku selekciju unutar sustava koja ne funkcionira na nivou prirodne selekcije u najprimitivnijem smislu je jako utopistički.
Title: Re: "Igra prestola" - izbori u Srbiji 2023.
Post by: Fortem on Mon 27 Nov 2023
Quote from: Br.Rebel on Sun 26 Nov 2023Očekivati na Balkanu neku jaku selekciju unutar sustava koja ne funkcionira na nivou prirodne selekcije u najprimitivnijem smislu je jako utopistički.

Slažem se sa tobom 101%
U Srbiji sve sam genetski škart i ološ koji pored toga što nema pameti nema ni jednu pozitivnu karakternu osobinu.

Fantomi su i na listama: Još falsifikovanih potpisa, a policija i tužilaštvo ćute (https://n1info.rs/vesti/izbori-2023/fantomi-su-i-na-listama-jos-falsifikovanih-potpisa-a-policija-i-tuzilastvo-cute/)
Title: Re: "Igra prestola" - izbori u Srbiji 2023.
Post by: Fortem on Sat 09 Dec 2023
Srbija – izbori se kradu pre izbora (https://www.dw.com/sr/srbija-izbori-se-kradu-pre-izbora/a-67651604)

Izborni dan u Srbiji protekne manje-više regularno, kažu sagovornici DW bliski opoziciji. Jer, vlasti kontrolom medija i kupovinom glasova sve već unapred pripreme. Neki već najavljuju ,,odbranu izborne volje" na ulici.


QuoteCiniku bi napamet pala rečenica koja se pripisuje Marku Tvenu: ,,Da se na izborima nešto menja, ne bi nas pustili da glasamo."