Forum > Serbo-Croatian

Demografska i migraciona kriza

<< < (2/2)

Br.Rebel:
Turci su najviše osvojili Dinaride kao divlje balkanske ilirske ratnike. Alpidi i Mediteranci su ih zaustavili. Ja to više gledam kao na pod-rasne grupe nego na narode. Mislim da genocida niti nije bilo,dakle Turci su samo regrutirali balkansko stanovništvo u svoje redove koji su krenuli u pljačkaške pohode bogatijih krajeva,mahom je to bila bijela vojska muslimana protiv kršćana o čemu je pisao i Sunić kako su Bijelci vrlo brzo zbog svojih rasnih kvaliteta zauzeli najviše položaje u osmanskoj vojsci.

Ovdje se više radi o sukobu pod-rasnih grupa o kojima je pisao i Madison Grant što je Klassen izbjegavao zbog podjele unutar Bijele rase. Unatoč svim manama,Dinarci su nužni za rat,samo ih treba disciplinirati i posložiti hiejrarhijski po rasnoj skali. Dinarski ljudi niti nisu originalni Slaveni koji više imaju izgled srednje Europe. Mislim da su Slovenci odličan primjer. Zato su alpski Slaveni tako dobro surađivali za vrijeme Germana,Habsburgovaca.

Fortem:
Turci su silom porobili kompletnu teritoriju Srbije i silom je držana pet vekova pod okupacijom. Progonili su silom srpski narod, srpsku vlastelu... Srpsko stanovništvo je živelo pod okupacijim. Turci su silom otišli sa Balkana, zahvaljujući srpskim ustancima. Da ne ulazim u detalje, i te kako se radilo o okupaciji, genocidu a ne nekakvim sporazumima, statusima...

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version