Creator Forum - Racial Loyalty News Online

Announcements & General Jabber => General Jabber => Serbo-Croatian => Topic started by: Fortem on Mon 30 May 2022

Title: Креативизам: белачки тимски рад
Post by: Fortem on Mon 30 May 2022
Креативизам: белачки тимски рад

(https://web.archive.org/web/20200921095343im_/http://www.honorum.net/wp-content/uploads/2019/02/kreativizam-ideja-koja-dolazi-3.jpg)

У Kреативизму следимо искуства из историје. Вечна борба је цена за опстанак. Победници таквих борби су они који се организују, који имају план, који практикују расни тимски рад.

1. У Креативизму наглашавамо одговорност и дужност изнад либералне филозофије.

2. Преферирамо ствараоце у односу на потрошаче.

3. Научили смо из тешких искустава током историје да су либерална друштва завршавала у анархији, а да је анархија најокрутнија и најдеструктивнија од свих тиранија.

4. Верујемо у пуно изражавање слободе унутар контекста организованог друштва и одговорности према том друштву.

5. Верујемо да су најслободнији појединци они који су унутар организованог друштва, слободног од туђинске контроле и слободног од загађења туђинским расама.

6. Верујемо да су нам историја и искуство приказали да само на основу препознавања својих непријатеља, њиховог уништења и практиковања расног друштва може стабилна власт бити изграђена за напредак и просперитет Беле расе.

Креативизам је религија за опстанак Беле расе. Време истиче. Време за покрет је сада! Када Креативизам триумфује Бела раса ће бити слободна од јеврејске тираније једном заувек. Бели људи широм света, уједините се! Немате шта изгубити осим јеврејске тираније.