Creator Forum - Racial Loyalty News Online

Announcements & General Jabber => General Jabber => Serbo-Croatian => Topic started by: Fortem on Sat 20 Feb 2021

Title: Kalendar
Post by: Fortem on Sat 20 Feb 2021
Klasenov dan - 20. februar

(https://creativityalliance.com/forum/gallery/2/9-210221062030.jpeg)



Na današnji dan 20. februara rodio se Ben Klasen, osnivač Crkve Kreatora – Church of Creator. Evropljanin i Amerikanac koji je 1973. godine prvi put štampao svoje najznačajnije delo knjigu Večna religija prirode. Kreatori širom sveta obeležavaju ovaj dan kao praznik i današnji datum najznačajniji je u njihovom kalendaru.

Ben Klasen rođen je u Ukrajini 20. februar 1918., a preminuo u Sjedinjenim Američkim Državama 6. avgusta 1993. godine. Osnivač i pontifeks maksimus Crkve Kreatora, autor više naslova koje objašnjavaju kreativistički pogled na svet, najpoznatija njegova dela su Večna religija prirode, Biblija belog čoveka, Mala bela knjiga, Zdrav život, Na rubu krvavog rasnog rata i dr.
Title: Re: Kalendar
Post by: Fortem on Sun 21 Feb 2021
Godišnjica objavljanja knjige Večna religija prirode.
Knjiga Ben Klasena prvi put je objavljena 21. februara 1973. godine u Sjedinjenim Američkim Državama.
Title: Re: Kalendar
Post by: Fortem on Tue 09 Mar 2021
Komadant Džordž Linkoln Rokvel

Rođen je 9. marta 1918. Vođa i osnivač Američke nacističke partije i Svetske unije nacional-socijalista.

Polako, malo po malo, počeo sam da shvatam. Shvatio sam da je nacional-socijalizam, ikonoklastički pogled na svet Adolfa Hitlera, bio doktrina naučnog rasnog idealizma - zapravo nova religija za naše vreme. - Linkoln Rokvel



(https://fortem.blog/wp-content/uploads/2021/03/Rockwell.jpg)(https://fortem.blog/wp-content/uploads/2021/03/Rokvel-white-power.jpeg)(https://fortem.blog/wp-content/uploads/2021/03/GLR-Berg2.jpg)
Title: Re: Kalendar
Post by: Fortem on Thu 15 Apr 2021
На данашњи дан 15. априла, 1978: Револуционарни роман Вилијема Пирса, Тарнерови дневници, први пут је објављен у облику књиге.

(https://cosmotheistchurch.org/wp-content/uploads/2019/06/TD2_Front-scaled.jpeg)
Title: Re: Kalendar
Post by: Fortem on Tue 20 Apr 2021
20. aprila 1889. godine rođen je Adolf Hitler.

Rodio se u mestu Braunau - na reci po imenu In.
1924. godine napisao je svoje kapitalno delo MEIN KAMPF dok je izdržavao zatvorsku kaznu u Tvrđavi Landsberg na Lehu.


(https://fortem.blog/wp-content/uploads/2021/04/Adolf-Hitler-705x1024.jpg)
Title: Re: Kalendar
Post by: Fortem on Sat 24 Apr 2021
24. априла 1906. године рођен је Вилијам Џојс

Писац, говорник, расни-патриота, фашиста, ирског и енглеског порекла.
Његове последње речи:


У СМРТИ, КАО И У ЖИВОТУ, ПРКОСИМ ЈЕВРЕЈИМА КОЈИ СУ ИЗАЗВАЛИ ОВАЈ ПОСЛЕДЊИ РАТ И ПРКОСИМ СИЛИ ТАМЕ КОЈУ ОНИ ПРЕДСТАВЉАЈУ.
УПОЗОРАВАМ БРИТАНЦЕ ПРОТИВ СЛОМЉЕНОГ ИМПЕРИЈАЛИЗМА И СОВЈЕТСКОГ САВЕЗА. НЕКА ВЕЛИКА БРИТАНИЈА БУДЕ ВЕЛИКА ЈОШ ЈЕДНОМ И У ЧАСУ НАЈВЕЋЕ ОПАСНОСТИ НА ЗАПАДУ,
НЕКА СЕ СВАСТИКА ПОДИГНЕ ИЗ ПЕПЕЛА. КРУСНИСАНА РЕЧИМА - ИПАК СТЕ ПОБЕДИЛИ.
ПОНОСАН САМ ШТО УМИРЕМ ЗА СВОЈЕ ИДЕАЛЕ И ЖАО МИ ЈЕ СИНОВА БРИТАНИЈЕ КОЈИ СУ УМРЛИ НЕ ЗНАЈУЋИ ЗБОГ ЧЕГА.

(https://fortem.blog/wp-content/uploads/2021/04/The_Capture_of_William_Joyce_Germany_1945.jpg)
Title: Re: Kalendar
Post by: Fortem on Wed 20 Apr 2022


У проучавању целокупног историјског покрета Беле расе и њене борбе да се ослободи од чизме јеврејске тираније, име Адолфа Хитлера сија као најсјајнији метеор и бљешти кроз небеса од почетка историје. Нема сумње да ће Бела раса изнедрити и већег човека у будућности, али, моје мишљење је да је Адолф Хитлер за главу и рамена виши од било ког великог вође кога је Бела раса икада створила и највећи белац који је икада живео. Ово можда може звучати као врло екстравагантна процена, али, и уколико је тако, ниједан човек је више од њега не заслужује, нити је иједан човек до овакве оцене стигао часније. Допринос који је овај велики бели човек дао, задајући опасне ударце за добробит Беле расе и раскринкавајући јеврејску заверу, биће обележен као један од најхеројскијих потхвата у историји човечанства. Када узмемо у обзир са како мало ствари је започео, са како мало тога је имао да ради, како су огромне биле препреке које је морао да превазиђе, какви су херкуловски напори учињени и каква је херојска битка вођена, сасвим се сигурно, без контрадикција, можемо послужити речима Виљема Шекспира: ,,са елементима тако измешаним у њему да природа може да се уздигне и каже целом свету, то је био човек!" Заиста, Адлоф Хитлер није био само пример човека, већ је био и оличење оних квалитета који одликују Белу расу - чари, херојства, генијалности, креативности, вођства, уметничког духа и, изнад свега, спремности да се жртвује за добробит своје расе.Вечна религија природе, Бен Класен