Main Menu

Demografska i migraciona kriza

Started by Fortem, Wed 29 Sep 2021

Previous topic - Next topic

Fortem

Globalno i lokalno smanjenje nataliteta i posledice: Sve nas je manje i sve smo stariji

Negativan prirodni priraštaj je problem s kojim se sučavaju praktično sve razvijene zemlje, kao i zemlje Istočne Evrope. Srbija nije izuzetak: prema projekcijama, srpska populacija će u 2030. pasti na 6 miliona. Tu je i trend starenja koji brine i ekonomiste koji očekuju nestašice radne snage, poremećaje na tržištu nekretnina, pad stope štednje i dodatno fiskalno naprezanje usled rastućih troškova penziononog sistema i zdravstvene zaštite.



https://www.rts.rs/page/oko/sr/story/3229/ekonomija/4527695/natalitet-i-posledice.html

Br.Rebel

Hvala Francuskoj revoluciji. Slobodni zidari su je proveli po priznanju bivšeg hrvatskog velikog meštra Hanžekovića. Oni slijede svoju religiju koja je dizajnirana za uništenje Bijele rase kreiranu od naših neprijatelja. Liberalna demokracija ima težinu kao i ona sjevernokorejska. Ovo je rat religija a Kreativizam je dosljedan i jedini pravi konkurent za očuvanje naše civilizacije.
I am still learning English. Please forgive any errors you may see.

Fortem

Slobodni zidari i veruju da se iz mnoštva stvori jedno, što se upravo i dešava. Ali tom cilju doprinosi mnogo više faktora i ne verujem da samo treba Slobodne zidare optužiti za to. Pre svega kapitalizam koji u obojenim migrantim vidi rezervnu armiju kapitala.
Kreativizam jeste jedina dinamična i beskompromisna religija, samo je problem što mi realno nemamo nikavu snagu da bi bilo kome bili konkurent.

Br.Rebel

Kapitalizam je došao u paketu sa Slobodnim zidarstvom nakon rušenja feudalizma dakle namjerno je sve podešeno da najproduktivniji Bijelci služe bankama davanjem preko 70% zarade njima. Ja sam uvijek govorio kako ti ne trebaš imati puno ljudi,bitan je intelektualni kapital koji je uvijek u rukama manjine i stvorena je država od primjerice 20 milijuna Bijelaca. Vide rezerve u obojenima,ali im kradu materijal što je slučaj kod nas ili ih ube kao u Južnoj Africi,San Domingu i onda bježe u kut po svijetu.

Taj liberalizam je dokazan znanstveno kao mentalna bolest samo što isto tako imaju i visok IQ pa dobiješ inteligentan dizajn bolesnog društva. Tu priču o Slobodnom zidarstvu su hrvatski Kreatori davno razotkrili,Bijelci imaju 33 stupnja a iznad njih su Rabini sa 100 dakle ukupno ih je 133 a ne 33 kao što naivni goji misle. Čak je i Freud mislio da je Mojsije zapravo Ehnaton koji je judaizirao i preuzeo egipatsko Bijelo svećenstvo od 100 stupnjeva te okrenuo ploču u njihovu korist.

Rabinsko svećenstvo ih drži pod kontrolom a uspjevaju zato jer imaju rasnu religiju koja se služi najnasilnijim sredstvima za uklanjanje svojih protivnika sve po religijskom kodu za uništenje neprijatelja. Kreativizam niti nije za balkansko područje koje je puno genetskog škarta s ljudima koji ne bi prošli ozbiljne genetske testove zato i jesmo podložni kolonijalnim silama ili nosimo sjeme vlastitog uništenja.
I am still learning English. Please forgive any errors you may see.

Fortem

Quote from: Br.Rebel on Mon 04 Oct 2021
Kreativizam niti nije za balkansko područje koje je puno genetskog škarta s ljudima koji ne bi prošli ozbiljne genetske testove zato i jesmo podložni kolonijalnim silama ili nosimo sjeme vlastitog uništenja.

Slažem se. Samo bih dodao i rajnski podanički mentalitet, pre svega kod Srba, koji se razvijao pod turskom okupacijom. Turci su nad nama izvršili strašan genocid a mi smo im to zaboravili i još smo spremni da im se mi izvinimo što nismo bili dovoljno dobri domaćini. Mada je i Ben Klasen dosta naglašavao da belcima moramo prvo promeniti svest i izbiti "policajca iz njihove glave".